vrijdag 22 januari 2010

Food for thought

De laatste weken veel op de Tacx gezeten. Dit zorgt natuurlijk niet voor erg lezenswaardige avonturen. Om het toch wat levendig te houden wat exemplaren uit de boekenkast. Fijn voor wanneer het buiten guur/nat/koud/glad is, zoals afgelopen weken.

Rouleur Magazine. Een beetje zoals het Nederlandstalige De Muur, welbekend bij wielerliefhebbers. Rouleur, i.s.m Rapha gebracht, is een uiterst stijlvol wielertijdschrift, meer plaat dan plaat, van onder meer fotografen Timm Kölln en Chris Milliman. Lees en geniet.


Mijn eerste trainingsboekje. Van all time hero Ned 'The Lung' Overend. De man is 54 jaar en rijdt nog steeds iedereen het snot voor de ogen. Leuk boekje over techniek, trainen met leuke anekdotes.


Voor het wat serieuzere trainingswerk kan men terecht bij Joe Friel. Een uitgebreid boek met trainingtips, -schema's, techniek en wat dies meer zij, specifiek voor de mountainbiker geschreven.


En last but not least: 'De Renner' van Tim Krabbé. Klassieker en verplichte kost voor elke wielerliefhebber. Heb het kleinood minstens drie keer gelezen bij het spreekwoordelijke haardvuur. Ach, de man is inmiddels onsterfelijk bij horden scholieren, schakers en tv-kijkers. Schaf nu aan!



En nu weer buiten spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten